ShootersForever.com Forum Index

GoldenEye 007 Nintendo 64 Community, GoldenEye X, Nintendo 64 Games Discussion
GoldenEye Cheats, GoldenEye X Codes, Tips, Help, Nintendo 64 Gaming Community


Use HL2 Hammer Editor to create GE Levels
Goto page Previous  1, 2, 3 ... , 9, 10, 11  Next
 
Post new topic   Reply to topic    ShootersForever.com Forum Index -> Mapping and Modelling
View previous topic :: View next topic  
Dragonsbrethren
Hacker
Hacker


Joined: 23 Mar 2007
Posts: 3056

 PostPosted: Sun Apr 13, 2008 8:20 pm    Post subject: Reply with quote Back to top

Posting in more than one thread isn't going to make someone magically have another answer for you. The option I described in the other thread should work, if it didn't I don't know what the problem is.
 
View user's profile Send private message
Kastro187420
Agent
Agent


Joined: 12 May 2006
Posts: 52
Location: Oregon

 PostPosted: Mon Apr 14, 2008 12:43 pm    Post subject: Reply with quote Back to top

Does anyone who's familiar with the Hammer Editor wanna do something for me...? Earlier in this thread, someone converted some Goldeneye Levels to a useable format to be importable in the Hammer Editor...

Would anyone be willing to make an Import Pack in a .rar file that contains the useable formats of the levels? I'd like to explore them a little bit in Hammer, but have no idea how to import stuff myself in the correct format as I'm relatively new to this stuff.
 
View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address Yahoo Messenger MSN Messenger
BillyGlenn
Agent
Agent


Joined: 28 Jan 2008
Posts: 53

 PostPosted: Wed Apr 16, 2008 8:49 am    Post subject: Reply with quote Back to top

Kastro187420 wrote:

Would anyone be willing to make an Import Pack in a .rar file that contains the useable formats of the levels?


That isnīt easy.
Because its a complicated process and at the moment only a few maps are working.
I havenīt find a better way to convert them so its still very bugy.
 
View user's profile Send private message ICQ Number
Scaramanga
Agent
Agent


Joined: 25 Nov 2007
Posts: 13

 PostPosted: Thu Apr 17, 2008 8:39 pm    Post subject: Reply with quote Back to top

Hmm... I can't get the textures to show up in the Visual Editor. It just comes out as a big grey box... What have I done wrong?
 
View user's profile Send private message Send e-mail Yahoo Messenger ICQ Number
Kastro187420
Agent
Agent


Joined: 12 May 2006
Posts: 52
Location: Oregon

 PostPosted: Sun Apr 20, 2008 8:57 am    Post subject: Reply with quote Back to top

On the hammer editor? Make sure when you right click on the camera thing, you choose "3d textured" instead of "3d flat", and that might fix the problem.

Billy Glen, do you think you could send me the Complex file then that you already converted? I think it was you anyway. I really don't want them for anything specific, I just think it would be cool to view the levels from a whole other angle rather than just exploring in character.
 
View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address Yahoo Messenger MSN Messenger
BillyGlenn
Agent
Agent


Joined: 28 Jan 2008
Posts: 53

 PostPosted: Sun Apr 20, 2008 12:05 pm    Post subject: Reply with quote Back to top

Kastro187420 wrote:

Billy Glen, do you think you could send me the Complex file then that you already converted? I think it was you anyway. I really don't want them for anything specific, I just think it would be cool to view the levels from a whole other angle rather than just exploring in character.


Yeah no problem. But as i said itīs not working very well.
You will also need the modified wad. itīs included

http://rapidshare.com/files/109069506/Complex.rar.html

here are some pics:




Bunker looks like some kind of crap:




textures also dont work for bunker. It generates some little black textures in the whole map. You cant see them but they will crash the editor
 
View user's profile Send private message ICQ Number
Scaramanga
Agent
Agent


Joined: 25 Nov 2007
Posts: 13

 PostPosted: Tue Apr 22, 2008 1:14 am    Post subject: Reply with quote Back to top

Kastro:
No, In the setup editor. I can't get the textures to import.(Or something like that)
 
View user's profile Send private message Send e-mail Yahoo Messenger ICQ Number
00Dark
007
007


Joined: 21 Nov 2006
Posts: 637

 PostPosted: Sun Dec 21, 2008 10:44 am    Post subject: Reply with quote Back to top

Which one is the null texture? I need to know this because I am creating maps.
 
View user's profile Send private message
flopperr999
Secret Agent
Secret Agent


Joined: 11 Apr 2008
Posts: 337
Location: USA

 PostPosted: Sun Dec 21, 2008 10:49 am    Post subject: Reply with quote Back to top

Should be around the last 5 or so on the texture list. The texture is a single blue "N"
 
View user's profile Send private message
Jac6
Agent
Agent


Joined: 29 Apr 2007
Posts: 98

 PostPosted: Tue Mar 16, 2010 5:13 am    Post subject: Reply with quote Back to top

i know how to use hammer, but this seems like its setup would take forever
_________________
i am back.
 
View user's profile Send private message AIM Address
EternallyAries
007
007


Joined: 05 Oct 2009
Posts: 1942
Location: Las Vegas

 PostPosted: Tue Mar 16, 2010 10:32 am    Post subject: Reply with quote Back to top

Hi Jac6 i gest you must be a old User here

you sud use DeleD it is so much Better then Hammer and you can Edit your map much better Then Hammer but if you Rily Want to make level out of Hammer go a head just go to Dragonsbrethren Faq and it will help you get Started.
_________________
There totally nothing to read here.
 
View user's profile Send private message
Spyster
007
007


Joined: 14 May 2009
Posts: 1156

 PostPosted: Wed Mar 17, 2010 3:10 pm    Post subject: Reply with quote Back to top

Deled is simple to use, and is pretty much both modeller and level creator.
 
View user's profile Send private message
loomis67
Agent
Agent


Joined: 07 Apr 2011
Posts: 3

 PostPosted: Thu Apr 07, 2011 1:29 am    Post subject: help ? Reply with quote Back to top

when i import my new level into the editor after following the tutotials EXACTLY the level comes out in grey textures. :/ what am i doing wrong Sad ?
_________________
123go
 
View user's profile Send private message
SubDrag
Administrator
Administrator


Joined: 16 Aug 2006
Posts: 5823

 PostPosted: Thu Apr 07, 2011 3:42 am    Post subject: Reply with quote Back to top

Did you save as project then open project?
 
View user's profile Send private message
loomis67
Agent
Agent


Joined: 07 Apr 2011
Posts: 3

 PostPosted: Thu Apr 07, 2011 3:56 am    Post subject: Reply with quote Back to top

Ahhhh Very Happy i done it now, got all the level to show up, clipping done, crashes when i use stan converter though, and doesn't play when i inject into rom. darn!
_________________
123go
 
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    ShootersForever.com Forum Index -> Mapping and Modelling All times are GMT - 8 Hours
Goto page Previous  1, 2, 3 ... , 9, 10, 11  Next
Page 10 of 11

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

Cobalt 2.0 BB theme/template by Jakob Persson.
Copyright Đ 2002-2004 Jakob Persson


Powered by BB Đ 01, 02 BB Group

 


Please Visit My Other Sites: GoldenEyeForever.com | GrandTheftAutoForever.com

Got kids? Check out my Dora The Explorer site with games and coloring pages!

Our forums feature Nintendo 64 games, GoldenEye 007 N64 New Maps and Missions, GoldenEye Cheats, N64 Emulator, Gameshark, GoldenEye Multiplayer and more!

[ Privacy Policy ]